BLUE AGRO BORI CAL
GARANTİ EDİLEN İÇERİKLER
SUDA ÇÖZÜNÜR BOR (B)% 0,2
SUDA ÇÖZÜNÜR KALSIYUM (CaO) % 15
ÜRÜNLERİMİZ VİTAMİN,ENZİM ve PROTEİN KATKILARINI DA İÇERMEKTEDİR
Bitki cc/100L Suya Uygulama Zamanı ve Sayısı
Örtü altı bitkileri 200 Meyve gelişim dönemi ve ihtiyaç duyulan her dönemde 15 gün aralıklarla kullanılabilir. Hasata kadar en az 5 uygulama önerilir.
Yumuşak Çekirdekliler 300 Taç yaprakların dökülmesinden, hasattan bir hafta öncesine kadar 7-14 gün arayla uygulayınız.
Sert Çekirdekliler 300 Meyve tutumundan sonraki dönemde, hasattan 4 hafta ve 2 hafta önce olmak üzere 2 kez uygulayınız.
Domates,Biber,Patlıcan 200 İkinci çiçek sürgünleri görülünce uygulayınız. 7-14 gün arayla tekrarlayınız.
Bağ 300 Dane tutumu ile hasattan 1 ay önceki zaman arasında 7-14 gün arayla uygulayınız.
Pamuk 400 Taraklanma başlangıcı ile %20 çiçeklenme arası uygulayınız. Pamukta koza dökümünü önler ve verimde artış sağlar.
Çilek 200 Çiçeklenme başlangıcından itibaren 7-10 gün arayla 3 kez uygulayınız.
Kavun, Karpuz 300 Meyve teşekkülü ile hasat arasında kalan zaman içinde 7 gün arayla 2-3 kez uygulayınız.
Patates, Pancar, Havuç 200 Yumru teşekkülü başlangıcında ilk uygulama yapılır, 10-14 gün arayla 2-3 kez tekrarlanır.
Soğan, Sarımsak 300 Çıkıştan ya da şaşırtmadan sonra başlanarak 10-14 gün arayla 2-3 kez uygulayınız.
Hububat 300 Kardeşlenme ile sapa kalkma dönemi arasında uygulayınız.
Narenciye 300 Meyvenin büyümeye başladığı dönem ile hasat arasında 10-14 gün arayla 3 kez uygulayınız.
Karnabahar, Lahana 300 Gövde gelişmesi/baş teşekkülü döneminden başlayarak, hasata kadar 10-14 gün arayla 2-3 uygulama yapılır.
Brüksel Lahanası, Brokoli 300 Gövde gelişmesi/baş teşekkülü döneminden başlayarak, hasata kadar 10-14 gün arayla 2-3 uygulama yapılır.
Hasat Sonrası Uygulama: Hasat edilen elma, armut, ayva gibi yumuşak çekirdekli meyveler, 500L su içerisine 7 litre BLUE AGRO CA katılan karışımına daldırıldıktan sonra soğuk hava deposuna konursa depolama ömürleri uzar.